Anaokulu kademesinde eğitim gören öğrencilerimiz için özel olarak kurguladığımız Drama dersi, çocuklarınızın yaratıcılığını geliştirmeleri ve iletişim becerilerini güçlendirmeleri adına eğlenceli bir sahne sunuyor. Drama, öğrencilere sahne performansları aracılığıyla kendilerini rahatça ifade etme, duygusal zekalarını keşfetme ve iş birliği içinde çalışma becerilerini geliştirme fırsatı sunarken, basit hikâye anlatımı, kreatif drama oyunları ve küçük performanslar aracılığıyla öğrencilere sanatın büyülü dünyasına dokunma şansı veriyor. Drama, çocuklarınızın sosyal etkileşimlerini kuvvetlendirirken aynı zamanda özgüvenlerini artırmalarına ve yaratıcılıklarını özgürce ifade etmelerine katkı sağlıyor.