TED Çorlu Koleji Radyosu – TED ÇORLU KOLEJİ
ted okul radyosu-01[1]

TED Çorlu Koleji Radyosu Yayında

TED Çorlu Koleji olarak etkinliklerimizi paylaşmayı, öğrencilerimizin hazırladığı müzik programlarını yayınlamayı, önemli günleri ve şahsiyetleri anmayı, güncel konularda mülakatlar yaparak öğrenmeyi ve gelişmeyi, kitap ve hikaye paylaşımı ile çocuklarımızın hayal dünyasını zenginleştirmeyi hedef alan TED Çorlu Koleji Radyosu hizmetinizde!

TED Çorlu Koleji Radyosunu dinlemek için tıklayınız.
WhatsApp Image 2021-12-03 at 10.59.29

TED Çorlu Koleji Radyosunun İlk Yayın Konuğu

TED Çorlu Koleji Radyosu yayın hayatına 3 Aralık 2021 Cuma günü saat 13:00'te Kurucu Temsilcimiz Sayın Dr. Murat Dayanıklı ile gerçekleştirilen söyleşiyle başladı.

tedcorlu-sm-14

Anaokulunda Yaptıklarımızı Radyomuzda Anlattık!

Çalışan Gazeteciler Gününde okul radyomuza konuk olan anaokulu öğrencilerimizle yaptıkları etkinlikler hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt Radyomuzda

Kendisi de bir TED’li olan Sayın Sarıkurt’la bütünsel eğitimin ve yabancı dil bilmenin faydaları, öğrenciyken öğrendiği konuların kendi yaşamına etkileri ve Çorlu ile ilgili gelecek projeleri hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

tedcorlu-sm-14

TED Çorlu Koleji Radyosu Lösemili Çocuklar İçin Yayındaydı!

TED Çorlu Koleji Radyosu lösemili çocuklar için yayında! 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Vatan Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Mehveş Anıl ile lösemi ve çocuk sağlığı üzerine röportaj gerçekleştirdik.