Yemek Hizmetleri – TED ÇORLU KOLEJİ

Yemek Hizmetleri

TED Çorlu Koleji öğrencilerinin sağlıklı yemek alışkanlığı Çorlu Vatan Hastanesi diyetisyenleri kontrolünde geliştirilmektedir. Diyetisyen ve kalite kontrol sorumluları tarafından kademelerimize uygun kalori hesapları yapılarak oluşturulan birbirinden lezzetli menüler okul doktoru tarafından da onaylanarak öğrencilerin beğenisine sunulmaktadır. Öğrencilerin okulda yediği yemeklerin takip edilmesi amacıyla oluşturulan menüler velilerimiz ile aylık olarak paylaşılmaktadır.

TED Çorlu Kolejinde tüm öğrencilere her gün dört çeşitten oluşan öğle yemeği, ilkokul ile anaokulu öğrencilerine sabah kahvaltısı ve tüm öğrencilere ikindi kahvaltısı verilmektedir. Ayrıca öğün aralarında atıştırmak isteyen öğrenciler, velilerinin günlük harcama limitini belirlediği, kantinden hangi ürünlerin alınabileceğini seçtiği ve öğrencinin aldığı ürünlerin listesini görebildiği akıllı kartları ile sağlıklı ve besleyici ürünlerin satışının yapıldığı kantinden alışveriş yapabilirler.
DSCF0682_Emre_Dorter_TED_Corlu – Kopya-min
DSCF0705_Emre_Dorter_TED_Corlu