Okulumuz, kurduğumuz güvenlik sistemleri sayesinde izinsiz girişe, hırsızlığa, yangına ve gaz kaçağı tehlikelerine karşı 7/24 koruma altındadır.

Yerleşkemize dışarıdan izinsiz girişlerin engellenmesi ve öğrencilerimizin belirlenmiş alanların dışına çıkmaması için kurduğumuz alarm sistemi, istenmeyen bir durum yaşandığında siren çalar ve Haber Alma Merkezine sinyal gönderir. Haber Alma Merkezine gelen bildirim ile yetkili personel yaşanan duruma anında müdahale eder.

Gerekli durumlarda emniyet güçleri ve itfaiye, alarmın geldiği yer ile ilgili bilgilendirilerek adrese yönlendirilir. A Blok, B Blok ve C Blok kapı girişinde bulunan ve raporlama özelliğine sahip olan termal kameralar ile okulumuza giriş yapanların ateş ölçümleri yapılarak maske kullanım durumları anlık izlenir.

Öğrencilerimizin güvenliği için okulumuzun her bölgesine yerleştirilen, 7/24 HD kalitede izlenen ve kayıt yapan 149 adet kamera mevcuttur.