Kurucularımız / Yöneticilerimiz – TED ÇORLU KOLEJİ

Kurucularımız / Yöneticilerimiz

Dr. Murat DAYANIKLI

Çorlu Vatan Hastanesi yönetim kurulu başkan vekili ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu başkanıdır.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi. Hemen ardından, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsünde uluslararası işletme programını ve 1992 yılında Yale Üniversitesinde sağlık yönetimi, kaynak kullanımı ve politikası yüksek lisans programını tamamladı.

Uzm. Dr. Bayram Fırat DAYANIKLI

Çorlu Vatan Hastanesi yönetim kurulu başkanı ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi. Yale Üniversitesinde yüksek lisans, Yale ve Michigan Üniversitelerinde iç hastalıkları ve nükleer tıp uzmanlık çalışmalarını bitirdi. 1995-2002 tarihleri arasında, TBMM'de Tekirdağ Milletvekilliği görevinde bulundu.

Op. Dr. Orhan ATEŞER

Çorlu Vatan Hastanesi ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

Gülhane Askeri Tıp Fakültesini 1987 yılında bitirdi. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlığını GATA Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 1994 yılında tamamladı. Özel Çorlu Vatan Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır. Eğitim gönüllüsüdür.

Op. Dr. Mustafa Önder DOLAP

Çorlu Vatan Hastanesi ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

İstanbul Tıp Fakültesini 1996 yılında bitirdi. 2001 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde uzmanlığını tamamladı. GATA Acil Tıp Bilim Dalında görev aldı. Strasbourg Üniversitesinde Minimal İnvaziv Cerrahi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Obezite ve Metabolik Hastalıklar Cerrahisi eğitimi gördü. Eğitim gönüllüsüdür.

Op. Dr. Sedat TOMRUK

Oya Ahu TUNÇ

Çorlu Vatan Hastanesi ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

Yeditepe Üniversitesinde İngilizce işletme bölümünü tamamlamıştır. Galatasaray Üniversitesi Pazarlama ve Lojistik Yönetimi bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Eğitim gönüllüsüdür.

Köksal ERÖZKAN
TED Çorlu Koleji mali/idari işler müdürüdür.

İktisat Fakültesi mezunudur. TED Çorlu Kolejine katılmadan önce SMMM olarak orta ve büyük ölçekli işletmelerde üst düzey yöneticilik ve danışmanlık, Tekirdağ çevresindeki organize sanayi bölgelerinin kuruluşunda müteşebbis heyet başkan vekilliği, T.C. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanlığına bağlı bilirkişilik görevlerinde bulundu.
Necdet BEKEN
TED Çorlu Kolejinin kurum müdürüdür.

Maarif Koleji ve Marmara Üniversitesi İngilizce Bölümü mezunudur. Uzun yıllar İstanbul’un köklü okullarında İngilizce öğretmenliği, bölüm başkanlığı, müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. İyi bir eğitimci olarak görev aldığı okullardaki hem öğrencilere hem de öğretmenlere teşvik edici ve yönlendirici liderlik yapmıştır. Çok iyi derecede İngilizce konuşmaktadır.
Funda İNCİ
TED Çorlu Kolejinde anaokulu müdürüdür.

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nü 2009 yılında bitirdi. Aynı yıl Aktif Oluşum Drama Enstitüsü MEB onaylı Drama Liderlik ve Montessori Materyal Eğitimi programlarını tamamladı. 2010 yılında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Anabilim dalında yüksek lisans programını tamamladı. 2008-2013 yılları arasında okul öncesinde düzenlenen ulusal ve uluslararası kongrelerde akademik yayınları vardır. 2014 yılından bu yana Doku Aes Yayınları eğitim yazarı olarak görev almaktadır.
Onur KASAP
TED Çorlu Kolejinde ilkokul müdürüdür.

1984 yılında Çorlu’da doğdu. 2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’ndan mezun oldu. TED Çorlu Kolejine katılana kadar, mezuniyetinden hemen sonra Çorlu’daki özel bir okulda öğretmen olarak başladı ve aynı kurumda eğitim yönetimi süreçlerinin her kademesini başarıyla yerine getiren müdür yardımcısı olarak görevine devam etti. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Bahadır YILDIZ
TED Çorlu Kolejinde ortaokul müdürüdür.

Trakya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nü 2001 yılında bitirdi. 2003 yılından itibaren Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy’de eğitim sektöründe görev aldı. Bu sürede öğrencilerin giriş sınavlarına hazırlanmasında liderlik yapan fizik öğretmenliği görevinden yeni özel okulların kurulmasında yöneticilik görevine kadar geniş bir yelpazede çalışmalarda bulundu. TED Çorlu Kolejine katılmadan önce özel bir okulun lise müdürüydü.