Kurucularımız / Yöneticilerimiz – TED ÇORLU KOLEJİ

Kurucularımız / Yöneticilerimiz

Dr. Murat DAYANIKLI

Çorlu Vatan Hastanesi yönetim kurulu başkan vekili ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu başkanıdır.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi. Hemen ardından, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsünde uluslararası işletme programını ve 1992 yılında Yale Üniversitesinde sağlık yönetimi, kaynak kullanımı ve politikası yüksek lisans programını tamamladı.

Uzm. Dr. Bayram Fırat DAYANIKLI

Çorlu Vatan Hastanesi yönetim kurulu başkanı ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi. Yale Üniversitesinde yüksek lisans, Yale ve Michigan Üniversitelerinde iç hastalıkları ve nükleer tıp uzmanlık çalışmalarını bitirdi. 1995-2002 tarihleri arasında, TBMM'de Tekirdağ Milletvekilliği görevinde bulundu.

Op. Dr. Orhan ATEŞER

Çorlu Vatan Hastanesi ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

Gülhane Askeri Tıp Fakültesini 1987 yılında bitirdi. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlığını GATA Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 1994 yılında tamamladı. Özel Çorlu Vatan Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır. Eğitim gönüllüsüdür.

Op. Dr. Mustafa Önder DOLAP

Çorlu Vatan Hastanesi ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

İstanbul Tıp Fakültesini 1996 yılında bitirdi. 2001 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde uzmanlığını tamamladı. GATA Acil Tıp Bilim Dalında görev aldı. Strasbourg Üniversitesinde Minimal İnvaziv Cerrahi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Obezite ve Metabolik Hastalıklar Cerrahisi eğitimi gördü. Eğitim gönüllüsüdür.

Op. Dr. Sedat TOMRUK

Oya Ahu TUNÇ

Çorlu Vatan Hastanesi ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

Yeditepe Üniversitesinde İngilizce işletme bölümünü tamamlamıştır. Galatasaray Üniversitesi Pazarlama ve Lojistik Yönetimi bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Eğitim gönüllüsüdür.

Soner ERKAN
Çorlu Vatan Hastanesi genel müdürü ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu üyesidir.

İşletme Fakültesi mezunudur. 2001 yılında sağlık sektöründe çalışmaya başladı. Orta ve büyük ölçekli özel hastanelerde aldığı görevler sonrasında, 2008 yılında genel müdür oldu. 2014 yılından bugüne, Trakya bölgesinin ilk özel hastanesi olan Vatan Hastanesinin genel müdürü olarak görev yapmaktadır.
Zerrin AKINLI
TED Çorlu Kolejinin kurucu müdürüdür.

Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü 1997 yılında bitirdi. Uzun yıllar İstanbul’da bulunan özel yabancı okullarda, Anadolu ve fen liselerinde öğretmen, müdür başyardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı, IB MYP okul koordinatörlüğünde bulundu. Yabancı okullarda görev aldığı süreçte yurt dışı öğrenci değişim projeleri ile bilimsel ve kültürel projelere liderlik yaptı. İyi derecede İtalyanca ve İngilizce konuşmaktadır.
Bahadır YILDIZ
TED Çorlu Kolejinde ortaokul müdür yardımcısıdır.

Trakya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nü 2001 yılında bitirdi. 2003 yılından itibaren Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy’de eğitim sektöründe görev aldı. Bu sürede öğrencilerin giriş sınavlarına hazırlanmasında liderlik yapan fizik öğretmenliği görevinden yeni özel okulların kurulmasında yöneticilik görevine kadar geniş bir yelpazede çalışmalarda bulundu. TED Çorlu Kolejine katılmadan önce özel bir okulun lise müdürüydü.
Onur KASAP
TED Çorlu Kolejinde ilkokul müdür yardımcısıdır.

1984 yılında Çorlu’da doğdu. 2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’ndan mezun oldu. TED Çorlu Kolejine katılana kadar, mezuniyetinden hemen sonra Çorlu’daki özel bir okulda öğretmen olarak başladı ve aynı kurumda eğitim yönetimi süreçlerinin her kademesini başarıyla yerine getiren müdür yardımcısı olarak görevine devam etti. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Funda İNCİ
TED Çorlu Kolejinde anaokulu müdür yardımcısıdır.

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nü 2009 yılında bitirdi. Aynı yıl Aktif Oluşum Drama Enstitüsü MEB onaylı Drama Liderlik ve Montessori Materyal Eğitimi programlarını tamamladı. 2010 yılında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Anabilim dalında yüksek lisans programını tamamladı. 2008-2013 yılları arasında okul öncesinde düzenlenen ulusal ve uluslararası kongrelerde akademik yayınları vardır. 2014 yılından bu yana Doku Aes Yayınları eğitim yazarı olarak görev almaktadır.