TED Çorlu Kolejinde öğrencilerin akademik gelişmelerine ortam hazırlamanın yanında fiziksel, zihinsel ve ruhsal bakımdan dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmelerini hedefleyen eğitim felsefesi, öğrencileri sosyal, sanatla barışık, problem çözme becerilerine sahip, özgüvenli, yaratıcı ve üretken bireyler olarak da hayata hazırlamaktır. Bu bağlamda sanat, spor ve sosyal etkinlikler, çevre ve sağlık bilinci gibi temalar öğretim programları ile ilişkilendirilerek uygulanmaktadır. Öğrencilerin ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmek için küçük yaştan itibaren performans ölçümleri yapılmakta ve süreç içerisinde tekrar edilerek öğrencinin fiziksel/duyuşsal gelişimi izlenmektedir. Böylelikle her öğrencinin yetenekli olduğu alanlara bilinçli yönlendirmeler yapılmaktadır.

TED Çorlu Kolejinde öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkaran, geliştiren her türlü faaliyeti destekleyen atölyeler arasında görsel sanatlar, görsel medya, robotik ve mekatronik, satranç, mutfak, müzik, seramik, modern dans, spinning ve fitness atölyeleri bulunmaktadır. Atölyeler ile ilgili detaylı bilgiye https://www.tedcorlu.k12.tr/ogrenci-kulupleri-ve-etkinlikler/ sayfasında ulaşılabilir.

WhatsApp Image 2021-11-07 at 16.22.311
WhatsApp Image 2021-11-12 at 17.52.29 (1)
DSCF1005_Emre_Dorter_TED_Corlu
WhatsApp Image 2021-11-15 at 14.03.43