TED Çorlu Kolejinde düzenlenen aktivitelerle, öğrencilerin yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirmesi, sanat becerilerini çeşitlendirmesi, bir sanat eserine bakarken yorumlaması ve sorgulaması, gözlem yapması ve entelektüel gelişimini en üst seviyede tamamlaması hedeflenmektedir.

Okul derslerinin yanında kültür sanat alanında hayallerini gerçekleştirmek isteyen öğrencilere profesyonel eğitmenlerden ders alabilecekleri bale, piyano, satranç gibi kurs imkanı sunulmaktadır.

TED Çorlu Kolejinde, kültür sanat aktivitelerine hizmet eden fiziki mekanlar arasında, atölyeler bölümünde özetlenen alanlara ek olarak son teknolojiye sahip 500 kişilik konferans salonu, doğaya saygı duyan nesiller için ekolojik bahçe, dünya yemeklerini deneyimleme imkanı veren deneysel mutfak, okul radyosu, sergi / fuar gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak Kolej Sokağı bulunmaktadır.
WhatsApp Image 2021-11-15 at 15.40.27