KARNEMİZİ ALDIK

TED Çorlu Koleji olarak eğitim öğretim hayatımızın İlk yılında akademik, sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda birçok başarıya imza attık; yorucu ve bir o kadar da eğlenceli ilk yılı bitirdik. Yıl boyunca büyük çaba sarf ederek karne sevincini doyasıya yaşamaya hak kazanan öğrencilerimizi kutluyor, değerli öğretmenlerimize ve bu süreçte bizlere destek olan velilerimize şükranlarımızı sunuyor, iyi tatiller diliyoruz.
MEZUNİYET BALOMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet balosunu Okul Aile Birliğimizin öncülüğünde “Gökkuşağı Gecesi“ teması ile Hilton Garden Inn’de gerçekleştirdik. Kız öğrencilerimizin rengarenk elbiseler giydiği, erkek öğrencilerimizin de takım elbise ile kız öğrencilerimize eşlik ettiği baloda doyasıya eğlendik. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı Okul Aile Birliğimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.
LGS’DE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

LGS 2022’de başarılı sonuçlar elde ettik. Bir yıl gibi kısa bir sürede yaptığımız atak ile öğrencilerimizin %16’sı ilk %3’te, %39’u ilk %6’da ve %54’ü ilk %9’da yer aldı. Çocuklarımızın yalnızca bir akademik yılda aldıkları mesafe ile gurur duyuyor, harcadıkları büyük emek için öğrencilerimizi, onlara her konuda yol gösteren ve ışık tutan öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.
LGS BAŞARI BURSU İLE GELECEK ŞİMDİ BAŞLIYOR

TED Çorlu Kolejinde öğrencilerimizin %50’sine, kontenjanla belirlenmiş %100, %75, %50 ve %25 başarı bursu vererek eğitimde fırsat eşitliği yaratmaya özen gösteriyoruz. Eğitim alanında yalnızca şehrimizin değil, ülkemizin gururu olmaya aday TED Çorlu Kolejinde burslu okuma ayrıcalığı hakkında detaylı bilgi ve kayıt için www.tedcorlu.k12.tr linkinden web sitemizi ziyaret edebilir veya (0282) 653 51 51 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.
KAYIT DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

2022-2023 eğitim öğretim yılında TED Çorlu Kolejinde okumak isteyen öğrencilerimiz için kayıtlar hızla devam ediyor. Yeni yıl için 1 ve 2. sınıf kontenjanlarımızın dolması, okul öncesi, 5, 6 ve 9. sınıflarda kontenjanların dolmak üzere olması doğru yolda emin adımlarla yürüdüğümüzü gösteriyor. Yakınlarınızın da TED Çorlu Koleji ayrıcalığını yaşamasını istiyorsanız, www.tedcorlu.k12.tr linkinden web sitemizi ziyaret etmelerini veya (0282) 653 51 51 numaralı telefonumuzdan bize ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.
SPOR KULÜBÜMÜZ BÜYÜYOR

TED Çorlu Koleji Gençlik ve Spor Kulübümüz büyümeye devam ediyor. Yüzme ve voleybol branşlarından sonra kulübümüze basketbol branşını da ekledik. Böylelikle basketbol kurslarımızda başarılı olan çocuklarımızdan istekli olanları spor kulübümüz bünyesinde lisanslandırarak, konusunda bilgili ve tecrübeli antrenör kadromuzla geleceğin başarılı sporcuları olmaları için gayret göstereceğiz.
SEMİNER DÖNEMİMİZ BAŞLIYOR

2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına hızla başlamak, TED’li olmanın haklı gururunu ve ayrıcalığını her daim yaşamak için hazırız! Yöneticilerimiz ile 1 Ağustos’ta, zümre başkanlarımızla 8 Ağustos’ta ve deneyimli öğretmen kadromuzla 15 Ağustos’ta bir araya gelerek yeni eğitim öğretim dönemini planlayacak, oryantasyon ve seminer süreçlerimizi gerçekleştirecek, kişisel ve mesleki gelişimimizi destekleyen eğitimlere katılacağız.
8. SINIFLARIMIZLA ERKENDEN BULUŞUYORUZ

Öğrencilerimizi LGS 2023’e eksiksiz hazırlamak için 7. sınıfta başladığımız çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu çerçevede, 8. sınıf öğrencilerimiz 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü seviye belirleme sınavına girecekler, 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilk ders zili çalacak ve dersler 12 Eylül 2022 Pazartesi tarihine kadar hafta içi her gün 08.45-12.50 saatleri arasında devam edecek.
OKULUMUZU GELİŞTİRİYORUZ

Çok yönlü öğrenme, etkileşim ve yaşam ortamı sağlayan, örnek yerleşke olarak gösterilen okulumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin önerilerini dikkate alarak yaptığımız çalışmalarda okul çıkışında güvenlik kabinleri, sınıflarda ek dolaplar, yemekhanede güncelleme, ulaşım hizmetlerinde iyileştirme, TED Dükkan ürün yelpazesinde genişleme, hasarlı alanlarda tamir gibi her konuyu titizlikle çözüyoruz.