OKULUMUZ 94+1 YAŞINDA

1928’den günümüze “Bir Gelecek Projesi” olarak varlığını her geçen gün pekiştirerek güçlendiren Türk Eğitim Derneğinin 41. neferi olmaktan gurur duyuyor, okulumuzun birinci yaş gününü heyecanla kutluyoruz. Türk Eğitim Derneği tecrübesini, güçlü eğitim kadromuzu, yerleşkemizin fiziki avantajlarını ve teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri kullanarak, eğitim öğretim hayatımızın ilk yılında elde ettiğimiz başarıları her geçen yıl geliştireceğimize inanıyor, çocuklarımızın hayat başarısına katkı sağlayan en etkin paydaş olacağımızı biliyoruz.
GÜÇLÜ EĞİTİM KADROMUZ BİZLERLE

2022-2023 eğitim öğretim yılında görev alacak olan öğretmen kadromuzu geliştirerek, geçtiğimiz seneye göre neredeyse iki katına çıkardık! Hepsi dört yıllık üniversite mezunu olan, çalışma hayatlarındaki başarı ve referansları ile fark yaratan öğretmenlerimizin sayısı 85 kişiye ulaştı. Çorlu ve çevresinde tanınan, beğenilen isimler ile ülkemizin farklı şehirlerinden aramıza katılan değerli öğretmenlerimizden oluşan kadromuzun ortalama 9,8 yıllık deneyim ile fark yaratacağına eminiz.
YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK

2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına 1 Ağustos’ta yöneticilerimizle, 8 Ağustos’ta zümre başkanlarımızla, 15 Ağustos’ta deneyimli öğretmen kadromuzla başladık. Okul açılışına kadar sürecek bu dönemde TED kültürünün gelişmesini sağlayan oryantasyon programını tamamlamış, yeni eğitim öğretim yılını detaylı bir şekilde planlamış, TED Genel Merkezi tarafından düzenlenen online hizmet içi eğitim seminerlerine katılmış, kişisel ve mesleki gelişimimizi destekleyen eğitimleri bitirmiş olacağız.
ORYANTASYONA BEKLİYORUZ

Okulumuzun yapılanması ile işleyiş kurallarını anlatmak ve ortak paydamız olan öğrencilerimizin her türlü gelişiminde velilerimizle birlikte hareket etmek için hazırladığımız oryantasyon programı çerçevesinde 8. sınıf velilerimizle 20 Ağustos Cumartesi, okul öncesi velilerimizle 26 Ağustos Cuma, ilkokul velilerimizle 27 Ağustos Cumartesi, 9. sınıf velilerimizle 31 Ağustos Çarşamba, 5. sınıf velilerimizle 2 Eylül Cuma, 6. sınıf velilerimizle 6 Eylül Salı ve 7. sınıf velilerimizle 7 Eylül Çarşamba günlerinde bir araya geleceğiz.
ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYORUZ

8. sınıf öğrencilerimiz 20 Ağustos Cumartesi günü hazır bulunuşluk sınavına girecek ve 22 Ağustos Pazartesi gününden 9 Eylül Cuma akşamına kadar hafta içi her gün 08.55-12.55 saatleri arasında ders görerek yeni yıla ısınmaya başlayacaklar. Anaokulu öğrencilerimiz ile 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerimiz 5-9 Eylül tarihleri arasında, uyum haftası kapsamında okulumuza gelerek yeni yıla hazırlık yapacaklar.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Büyük zaferi Türk ulusuna armağan eden Atamızı ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Yüce Atatürk’ün savaşta ve barışta çizdiği rota, bizler için her zaman aydınlık ve güçlü bir Türkiye’nin yolu olacaktır. Bu yol, esareti hiçbir zaman kabul etmeyen Türk milletinin özgürlük ve barış yoludur. Bu yol, çağdaş uygarlık yoludur.