LGS’DE 44 TED OKULU ARASINDA 5. OLDUK

Kuruluşumuzun hemen ikinci yılında, LGS’de öğrencilerimizin elde ettiği 422,539’luk merkezi sınav puanı ortalaması ile 44 TED Okulu arasında en iyi performansı sergileyen 5. okul olduk. Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan bu sonuçta büyük payı olan sevgili öğrencilerimize, çok değerli öğretmenlerimize ve sayın velilerimize teşekkür ediyor, Türkiye’de örnek gösterilen okul olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek her geçen yıl daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz.

BİZ GELECEĞE ÇOKTAN HAZIRIZ

TED Çorlu Koleji olarak gururumuz olan nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Türk Eğitim Derneği tecrübesini, güçlü eğitim kadromuzu, yerleşkemizin fiziki avantajlarını ve teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri kullanarak çocuklarımızın hayat başarısına katkı sağlayan en etkin paydaş olacağımızı biliyoruz. Eğitim sistemimizin önünde koşan BİYP, BTEC, AP ve ÜDEP gibi özellikli programlar sayesinde öğrencilerimizin ezberden uzak, sorgulayan, araştıran, analitik düşünce sistemine sahip bireyler olarak üniversite sınavlarında başarılı olmalarını teminat altına alıyor, yurt dışında yüksek öğrenimine devam etmek isteyen öğrencilerimizin akranlarına göre bir adım öne geçmesini sağlıyoruz.

LGS BAŞARI BURSU İLE LİSEDE FARK YARATIRIZ

TED Çorlu Koleji Lisesine başlayacak öğrencilerimize burslu eğitim fırsatı vererek geleceğimizin güvencesi gençlerimizin hayallerini, hedeflerini ve başarılarını sonuna kadar desteklemeye devam ediyoruz. Eğitim alanında yalnızca şehrimizin değil, ülkemizin gururu olmaya aday TED Çorlu Kolejinde okuma ayrıcalığı hakkında detaylı bilgi, randevu ve kayıt için www.tedcorlu.k12.tr linkine tıklayabilir veya (0282) 653 51 51 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

MEZUNİYET BALOMUZU YAPTIK

8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet balosunu Okul Aile Birliğimizin öncülüğünde Hilton Garden Inn’de yaptık. Yoğun ve yorucu geçen sınav döneminden sonra baloda doyasıya eğlendik. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkılarından dolayı Okul Aile Birliğimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

ŞİMDİ TATİL ZAMANI

TED Çorlu Koleji olarak eğitim öğretim yılımızın ikinci yılında akademik, sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda birçok başarıya imza attık; keyifli, yorucu ve bir o kadar da mutlu olduğumuz bir yılı geride bıraktık. Eğitim öğretim yılı boyunca emek vererek karne sevincini doyasıya yaşamaya hak kazanan öğrencilerimizi kutluyor, değerli öğretmenlerimize ve bu süreçte bizlere destek olan velilerimize şükranlarımızı sunuyor, iyi tatiller diliyoruz.

YAZ KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Tatil ile birlikte başlayan yaz kurslarımız devam ediyor! Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılından sonra çocuklarımız yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirecekler, gelişim alanlarını sosyal ve sportif çalışmalarla destekleyecekler, öz disiplin geliştirecekler ve aynı zamanda yeni arkadaşlar edinerek güzel bir tatil yapacaklar. Yaz kurslarımız hakkında detaylı bilgi için Kurumsal İletişim Sorumlusu Verda Voyvoda Tokmak’a 0538 375 90 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

SEMİNER DÖNEMİMİZ BAŞLIYOR

2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına başlamak, TED’li olmanın haklı gururunu ve ayrıcalığını her daim yaşamak için sabırsızlanıyoruz. Yöneticilerimiz ile 1 Ağustos’ta, zümre başkanlarımızla 14 Ağustos’ta ve deneyimli öğretmen kadromuzla 17 Ağustos’ta bir araya gelerek yeni eğitim öğretim dönemini planlayacak, oryantasyon ve seminer süreçlerimizi gerçekleştirecek, kişisel ve mesleki gelişimimizi destekleyen eğitimlere katılacağız.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE LGS’YE HAZIRLANIYORUZ

Öğrencilerimizi LGS 2024’e eksiksiz hazırlamak için 7. sınıfta başladığımız çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu çerçevede, 8. sınıf öğrencilerimiz 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü seviye belirleme sınavına girecekler, 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü ilk ders zili çalacak ve dersler 11 Eylül 2023 Pazartesi tarihine kadar hafta içi her gün 08.45-12.50 saatleri arasında devam edecek.

OKULUMUZU GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Çok yönlü öğrenme, etkileşim ve yaşam ortamı sağlayan, örnek yerleşke olarak gösterilen okulumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin önerilerini dikkate alarak yaptığımız çalışmalarda sınıflarda ek dolaplar, havuz soyunma odalarında tadilatlar, yeni çalışma alanları, ulaşım hizmetlerinde iyileştirme, hasarlı alanlarda tamir ve kendi elektriğimizi üretmek için güneş panellerinin yapımı gibi her konuyu titizlikle çözüyoruz.

KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesinden 10. sınıfa kadar TED Çorlu Kolejinde okumak isteyen öğrencilerimiz için kayıtlar hızla devam ediyor. Sınırlı sayıda kontenjandan yararlanmak istiyorsanız, sizi ilk fırsatta okulumuza bekliyoruz. Eğitim alanında yalnızca şehrimizin değil, ülkemizin gururu olmaya aday TED Çorlu Kolejinde okuma ayrıcalığı hakkında detaylı bilgi ve randevu için www.tedcorlu.k12.tr linkine tıklayabilir veya (0282) 653 51 51 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.