K12NET OKUL YÖNETİM SİSTEMİNİ KULLANALIM

K12Net okul yönetim sistemimiz ile çocuklarınızın idari süreçlerini takip edebilir; öğrenci bilgilerine, ders programlarına, notlara, ders kazanımlarına, devamsızlığa, sağlık bilgilerine, verilen ödevlere, kulüp ve sosyal etkinliklerin takibine, servislerin konumuna ve daha pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. K12Net okul yönetim sistemini, K12Net uygulaması indireceğiniz akıllı telefonunuz, tablet, laptop veya herhangi bir bilgisayar aracılığıyla kullanabilirsiniz.

GÜVENLİ OKUL, GÜVENLİ SERVİS

Okul servislerimiz, uzman şoför ve refakatçi ile emniyet-düzen-özen ilkeleri esasına göre ulaşımı zaman kaybı yaşatmaksızın sağlamakta. Çocuklarımızın okula ya da evine güvenle ulaştığından haberdar olabilmek için, K12Net okul yönetim sistemimiz üzerinden geliştirdiğimiz bir uygulama sayesinde öğrencilerimiz servise bindiğinde, servisten indiğinde, okula geldiğinde, eve gittiğinde velilerimizin telefonlarına anlık bildirim göndermeye başladık. Gönlünüz rahat olsun, çocuklarımız servislerde de emin ellerde.

SİZİ DİNLİYORUZ

Sizlerin güveni ile çıktığımız bu yolda tarafımıza ileteceğiniz her türlü geri bildirim bizler için çok önemli. Geri bildirimlerinizi doğru ve kalıcı çözümler üretmek adına birer fırsat olarak görüyoruz. K12Net okul yönetim sistemimizin Online Hizmetler/Bilgi-Belge Talebi sayfası üzerinden kolaylıkla ileteceğiniz her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi değerlendiriyor, uygun çözümler üreterek sizlere geri dönüş sağlıyoruz.

HAFTA SONU LGS HAZIRLIK KURSLARIMIZ BAŞLIYOR

8. sınıf öğrencilerimizle LGS’de başarıya ulaşmak ve hedefe emin adımlarla yürümek için 18 Eylül Cumartesi günü hafta sonu kurslarımız başlıyor. Cumartesi günleri 09.00 – 13.00 saatleri arasındaki çalışmaların programlarını K12Net üzerinden velilerimizle paylaştık. Konu tekrarları, LGS örnek soru çözümleri, branş denemeleri gibi çalışmalarla sürdürülecek hafta sonu programımız, hafta içinde de bireysel ve grup etütleriyle desteklenecek.

ÖĞRENCİ TAKİP PLATFORMLARINI ARTTIRDIK

Öğrencilerimizin akademik kazanımlarını takip ederek onlara doğru yönlendirmelerde bulunmak ve eksikliklerini tespit ederek bunları gidermeye yönelik çalışmaları zamanında yapmak için K12Net okul yönetim sistemimize Sebit V Cloud uygulamasını ilave ettik. Bu platform üzerinden bireye özel yönlendirilen konu anlatım videoları, ödevler ve sorular ile öğrencimiz evdeki çalışma zamanını daha verimli hale getirecek ve doğrudan amaca yönelik çalışmalar yapabilecek.

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KULÜP SEÇİMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Konferans salonunda gerçekleştirilen kulüp tanıtım etkinliğinde, öğretmenlerimiz kendi kulüplerinin amaçlarını ve yapılacak etkinlikleri eğlenceli sunumlarla anlattı. Bir şenlik havasında geçen etkinlik sonrasında ortaokul öğrencilerimiz online ortamda kulüp tercihlerini gerçekleştirdi. Kulüplerimiz 17 Eylül Perşembe günü faaliyetlerine başlayacak. Geleceğin müzisyenlerini, yazılımcılarını, sporcularını ve bilim adamlarını heyecanla bekliyoruz!

AKILLI KİMLİK KARTLARIMIZ GELDİ

TED Çorlu Koleji öğrencileri ve çalışanlarına temassız özelliğe sahip akıllı kimlik kartları yaptırıldı. 20 Eylül haftasında dağıtımı yapılacak akıllı kimlik kartları ile öğrencilerimiz ve çalışanlarımız kantinden alışveriş yapabilecek, idari katımızda yer alan TED Dükkan’dan kırtasiye ve TED markalı ürünleri alabilecekler. Akıllı kimlik kartı ile velilerimiz karta online olarak nakit yükleyebilecek, çocukları için günlük harcama limiti belirleyebilecek, kantinden hangi ürünlerin alınabileceğini seçebilecek ve öğrencinin aldığı ürünlerin listesini görebilecekler.

TED DÜKKAN HİZMETE GİRDİ

TED İktisadi İşletmesi, TED okullarında kurumsal standardın sağlanması ve sürdürülebilmesi amacıyla “TED Dükkan” ismiyle online hizmet veriyor. Biz de online satılan öğrenci kıyafetlerinin örneklerini ve bedenleri görmeniz, kırtasiye ürünleri ile kupa, matara, defter gibi TED logolu aidiyet ürünlerini yerinde satın alabilmeniz için, okulumuzun idari katında ‘TED Dükkan’ açtık! TED Dükkan’dan 08.30 – 09.15, 12.30 – 13.30 ve 16.30 – 17.30 saatleri arasında alışveriş yapabilirsiniz.

DİLİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Bir milletin kimliğinin ve karakterinin en belirleyici unsuru dildir. Dilini kaybeden bir toplumun, diğer değerlerini koruması mümkün değildir. Bu bilinçle öğrencilerimizi eğitiyor ve dilimize sahip çıkıyoruz. Türkçenin geliştirilmesi, zenginleştirilmesi ve özleştirilmesi adına ilk defa 26 Eylül 1932’de toplanan Türk Dili Kurultayı’nın toplanma yıl dünümü olan 26 Eylül Türk Dili Bayramınız kutlu olsun!