BAŞARILARIMIZLA GURURLANIYORUZ

Çalışkan yayınlarının Türkiye genelinde yaptığı deneme sınavında 8. sınıf öğrencilerimiz Cem Deniz Karababa ve Ege İşbilen ülke genelinde ilk 50’ye girdiler; il genelinde de 1. ve 2. olarak bizi gururlandırdılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Sıradaki hedefimiz LGS’de Türkiye birinciliği! Öğrencilerimizi hedefe ulaşmaları için desteklemeye devam edeceğiz.

DENEME SINAVINDA İLK 100’E GİRDİK

Türkiye genelinde uygulanan deneme sınavlarında 7. sınıf öğrencilerimizden Alper Doğruer ve Duru Erdem, 6. sınıf öğrencilerimizden Metehan Yurtkuran, Elifnaz Soysüren ve Defne Yılmaz, 5. sınıf öğrencilerimizden Naz Akşan, İlyas Doruk Uysal, Emir Üner, Ardıç Turaç, Enis Kurtuluş, Eylül Molla ve Emre Moustafa ülke genelinde ilk 100’e girerek bizi gururlandırdılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

HER KADEMEDE VARIZ

Çalışkan yayınlarının Türkiye genelinde düzenlediği deneme sınavında 3. sınıf öğrencimiz Yusuf Ege Türkşen tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1. si oldu! Öğrencimizi kutlar ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

RESİM YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİYİZ

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Cumhuriyetin değerlerini gençlerin bakış açısıyla tarihe not olarak düşürmek, Cumhuriyetin gençler üstündeki etkisini göstermek, Cumhuriyet coşkusunu ve Mustafa Kemal Atatürk sevgisini gelecekteki nesillere aktarmak amacıyla düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında öğrencimiz Zeynep Yılmaz il birincisi oldu. Öğrencimize ödülünü Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım takdim etti. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI!

Gururluyuz! Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal Gelişim Projesi yarışlarından altın, gümüş ve bronz madalyalar ile dönen TED Çorlu Koleji Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız, İstanbul’da düzenlenecek grup yarışlarına ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Ayrıca 10 yaş kategorisinde yarışan sporcumuz Uras Kahraman, katıldığı 6 yarışta Türkiye’nin en iyi ilk üç derecesini yaptı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar, emeği geçen antrenörümüze teşekkür ederiz.

TED BAŞKANLAR TOPLANTISI EDİRNE’DE GERÇEKLEŞTİ

16. TED Okulları Vakıf Başkanları, Şirket Yönetim Kurulu Başkanları ve Kurucu Temsilcileri toplantısı TED Edirne Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantı kapsamında TED Genel Merkezinin ve TED Okullarının geçmiş eğitim öğretim yılı çalışmaları değerlendirilerek, gelecek dönemle ilgili hedef ve planlamalar yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Murat Dayanıklı, TED Çorlu Kolejinin gelişimi hakkında bilgi aktardı.

HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

TED Çorlu Kolejinin deneyimli öğretmen kadrosu hiç durmadan çalışmaya devam ediyor. 15 Kasım Pazartesi günü başlayan eğitimlerde öğretmenlerimiz kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek için kurum içi eğitim alırken diğer yandan TED Genel Merkezi tarafından düzenlenen online eğitim seminerlerine katılacak. TED’li olmanın haklı gururunu ve ayrıcalığını yaşayan öğretmenlerimiz, yeni döneme daha güçlü başlayacak.

DİJİTAL ÇAĞDA ÇOCUK YETİŞTİRMEK

Öğrencilerimizin teknoloji, sosyal medya ve akıllı telefon kullanma alışkanlıklarına dikkat çekmek amacıyla velilerimize yönelik bir seminer düzenleyeceğiz. 4 Aralık tarihinde gerçekleşecek seminerde Doç. Dr. Yavuz Samur “Dijital Çağda Çocuk Yetiştirmek” başlığıyla yapacağı sunumda sosyal medya, tablet ve oyun konusunda iletişim kurma ve sınır koyma hakkında velilerimize önemli tavsiyelerde bulunacak. Doç. Dr. Yavuz Samur seminerden sonra velilerimiz için “1 Yeni Bildiriminiz Var” adlı kitabını imzalayacak.

YAZAR MERVE BAŞCUMALI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR

Öğrencilerimizin okuma, araştırma ve kütüphane kullanma alışkanlığını geliştirmek amacıyla öğrencilerimizi değerli yazarlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu ayki konuğumuz, çocuk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Sayın Merve Başcumalı. Kendisiyle 29 Kasım Pazartesi günü hem anaokulu hem de ilkokul için ayrı ayrı söyleşi gerçekleştireceğiz. Her söyleşiden sonra, konuğumuz Sayın Merve Başcumalı öğrencilerimiz için kitaplarını imzalayacak.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi “Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmenlerdir.“ Öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, mesleklerini özveriyle ve sorumluluk bilinciyle yerine getiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.

KIŞ OKULU YENİ KAYIT DÖNEMİ

Öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak, onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek, sporu, sanatı, gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru anlatabilmek için yapılandırılan TED Çorlu Koleji Kış Okulunun yeni kayıt dönemi 29 Kasım 2021’de başlıyor. Jimnastik, bale, satranç, oyun tasarımı ve kodlama, tenis, yüzme gibi branşlarda hizmet veren Kış Okulu hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, Kurumsal İletişim Sorumlusu Verda Voyvoda Tokmak ile iletişime geçebilirsiniz.