Basında Biz – TED ÇORLU KOLEJİ

Basında Biz

41. TED OLARAK REKOR KIRDIK

16 Aralık 2021 Perşembe Saat 14.00'te TED Çorlu Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat DAYANIKLI Devrim Web TV'de Aysel GÜNEŞ ile Gündem Özel Programına konuk oldu.

Yerel Haber Siteleri : Devrim Gazetesi

Haber Tarihi: 16 Aralık 2021

Engelsiz Yarınlar için El Ele Verdik!

‘Engelsiz Yarınlar İçin El Ele Verdik’ sloganıyla başladığımız kampanyada TED Çorlu Koleji öğrenci ve çalışanları ile Çorlu Vatan Hastanesi çalışanlarının topladığı mavi kapaklar, akülü sandalyeye dönüştü. Alınan sandalye, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi'ne teslim edildi. Engelsiz Kafe’de düzenlenen teslim törenine Özel Çorlu Vatan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Nurcan Uysal, Kurumsal İletişim Yöneticisi Bengü Orman, Hasta Hizmetleri Yöneticisi Sercan Coşkun, TED Çorlu Koleji Okul Aile Birliği Üyesi Muzaffer Akbaş, Anaokulu Müdürü Funda İnci, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Selim Muren, Kurumsal İletişim Sorumlusu Verda Voyvoda Tokmak ile okulumuzun tüm öğrencilerini temsilen iki öğrencimiz katıldı.

Yerel Haber Siteleri : Devrim Gazetesi / Gazete Çorlu

Haber Tarihi: 4 Aralık 2021

TED Çorlu Koleji Açıldı

1928 yılından bugüne Türk eğitim sistemine ve Türk gençliğine hizmet eden Türk Eğitim Derneğinin 41. meşalesi Çorlu’da yandı. Ülkemizin aydınlık geleceği için yeni bir nefer olarak, gurur duyacağımız nesiller yetiştirmek üzere ‘resmen’ yola çıktık. 20 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşen açılış törenimize ilgi büyüktü.

Ulusal Haber Siteleri : Son Dakika / Beyaz Gazete / Haberler.com

Yerel Haber Siteleri : Devrim Gazetesi / T.C. Tekirdağ Valiliği / Avrupa Yakası / Çorlu Haber / Görünüm Gazetesi / Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü / Gazete Rize

Haber Tarihi: 20 Ağustos 2021

TED Çorlu Koleji İrtibat Ofisi Açıldı

Çorlu Vatan Hastanesi ve TED Çorlu Koleji yönetimi, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. TED Çorlu Koleji irtibat ofisinin açılışının da duyurulduğu toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda söz alan TED Çorlu Koleji yönetim kurulu başkanı Dr. Murat Dayanıklı, TED’in ülke sathına yayılmış 40 okulunda, okul öncesinden lise sona kadar yaklaşık 32bin öğrencisinin okuduğunu, TED Çorlu Kolejinin 41. okul olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılında okul öncesinden 9. sınıfa kadar öğrenci alarak TED ailesinin en yeni üyesi olacağını söyledi.

Yerel Haber Siteleri : Çorlu Haber / Devrim Gazetesi / Haber 282 / Avrupa Yakası

Haber Tarihi : 08 Ocak 2021

TED Koleji 92 Yıllık Tecrübe ile Çorlu’da

Çorlu’da kazandığımızı Çorlu’ya yatırmak gibi bir hedefimiz var. Biz 40 yıldır Çorlu’da başarılı bir şekilde hizmet veren Vatan Hastanesi’nin ortaklarındanız. Eğitim sektörünü seçmemizde de sosyal sorumluluk önceliğimiz başı çekti. Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmak için yaşadığımız bölgeye dünya ile yarışan bir okul kuralım istedik.

Yerel Haber Siteleri : Devrim Gazetesi

Haber Tarihi : 30 Aralık 2020

TED’den Çorlu’ya Yeni Okul

Çorlu Belediyesi, TED Koleji ve Özel Çorlu Vatan Hastanesi (Can Sağlık Tesisleri İşletme ve Ticaret A.Ş.) tarafından arazi üst hakkı tahsis protokolü, Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda törenle imzalandı.

Ulusal Haber Siteleri : Hürriyet / DHA / Haberler

Yerel Haber Siteleri : Gazete Çorlu / Çorlu Haber